Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 105502 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Eplesort Vindruesort Sirup Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Klippfisk Gravet fisk Rognfisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Omega 3 Tran Sildolje Omega 2 Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Gin Russisk vodka Cointreau Akevitt Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Arendal Kristiansand Stavanger Bergen Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Sukkerrør og sukkerbete Maiskolber og sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? England Irland Belgia Skottland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Brus Sirup Sukkervann Sodavann Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Lammekjøtt Svinekjøtt Oksekjøtt Geitekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!