Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 105631 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Stavanger Bergen Arendal Kristiansand Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Belgia Skottland England Irland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Sildolje Omega 2 Omega 3 Tran Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Akevitt Cointreau Russisk vodka Gin Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sodavann Sirup Sukkervann Brus Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Syltet fisk Gravet fisk Klippfisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Eplesort Sirup Plommesort Vindruesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Oksekjøtt Lammekjøtt Geitekjøtt Svinekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og maiskolber Sukkertrær Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!